16 jan. 2022

Hoera: onze website is live!

Hoera! En welkom op de website van MySeasons. Hét merk als het gaat om genieten rondom huis en tuin.

Hoera! En welkom op de website van MySeasons. Hét merk als het gaat om genieten rondom huis en tuin. Bekijk ons waanzinnig leuke assortiment, van haardhout tot stoere buitenkaars, van vogelhuisje tot een hamburgerbroodje voor de vogels. Maar vergeet ook vooral niet om ons nieuwsoverzicht te checken voor de laatste nieuwtjes rondom barbecueën, vogels en huisdieren. Veel plezier op onze website en we staan altijd open voor feedback!

Win een vogelhuisje

Om te vieren dat we live zijn verloten we onder de eerste 25 nieuwsbriefabonnees een gaaf vogelhuisje. Doe je mee? Meld je hier aan. De winnaar wordt op deze pagina bekend gemaakt.

Ontdek MySeasons

Wij willen graag aan jou laten zien dat je met een beetje aandacht voor je omgeving, je oprecht gelukkiger wordt. Dat betekent aandacht voor anderen om je heen, maar ook voor de dieren, natuur en het milieu. Als jong merk zijn wij nog volop in ontwikkeling, maar we hebben al een gaaf assortiment neergezet onder drie categorieën: Fire & Flames, Birds & Insects en Pets & Animals. Ontdek ze snel!

lees ook deze artikelen eens