MySeasons Zweedse fakkel

Bekijk onze Eco aanmaakblokjes

MySeasons Fire & Flames

Onze categorie Fire & Flames staat synoniem voor genieten in je vrije tijd. Binnen geniet je van een warm vuur uit de kachel. Buiten warm je je handen aan het vuur van de vuurkorf. Je geniet met vrienden en familie rondom de barbecue. De tuin is versierd met sfeervuur: van een gave Zweedse fakkel tot een stoere buitenkaars. De producten van MySeasons kun je het hele jaar gebruiken tijdens alle genietmomenten!

Sfeer

Tijdens een fijne zomeravond of bij de winterbarbecue: je MySeasons sfeervuur maakt het plaatje compleet. Je kunt het jezelf heel makkelijk maken met een kant en klare kaars, zoals MySeasons Buitenkaars Berk, MySeasons Vuurpot Dennenappel of een MySeasons Vuurblik. Maar je kunt ook je eigen vuur maken in een MySeasons Vuurzuil. Stook je op een goede manier en met de juiste producten? Dan voorkom je rookontwikkeling en schadelijke stoffen.

Barbecue

De eerste barbecue van het jaar, wat is dat toch altijd een heerlijk moment. Samen met vrienden of familie genieten van lekker vlees, stokbrood en gegrilde groenten. Om je kolenbarbecue zo goed mogelijk te laten werken,werk je met de producten van MySeasons. Wij hebben verschillende soorten briketten, houtskool en aanmaakblokjes. Alles om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken!

Vuur

Wat is het belangrijkste bij het stoken van vuur? Goed, droog hout. Zo krijg je snel een heerlijk warm huis waarna je uren in de vlammen kunt staren. Ook voorkom je zo rookontwikkeling. En dat is zowel fijn voor jezelf als voor je omgeving. Met MySeasons Haardhout en diverse MySeasons aanmaakproducten, stook je een heerlijk vuur.